Кошик
300 відгуків
Майстерня бізнес - планів
+380 (50) 443-33-56
+380 (98) 692-80-17

Бізнес – план (ТЕО). Птахофабрика. Бройлери. Виробництво курячого м'яса і субпродуктів. Цех забою та фасування Будівництво пташників. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Без цеху забою та фасування продукції. 420 тис. голів у рік.

Топ продаж
  • В наявності

від 8 000 

+380 (50) 443-33-56
  • +380 (98) 692-80-17

Замовлення тільки за телефоном

Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Бізнес – план (ТЕО). Птахофабрика. Бройлери. Виробництво курячого м'яса і субпродуктів. Цех забою та фасування Будівництво пташників. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Без цеху забою та фасування продукції. 420 тис. голів у рік.
Бізнес – план (ТЕО). Птахофабрика. Бройлери. Виробництво курячого м'яса і субпродуктів. Цех забою та фасування Будівництво пташників. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Без цеху забою та фасування продукції. 420 тис. голів у рік.
від 8 000 
В наявності
+380 (50) 443-33-56
  • +380 (98) 692-80-17
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Бизнес – план (ТЕО). Вирощування бройлерів. Інтенсивна технологія. Цех забою та фасування субпродуктів" є універсальним шаблоном.

Колись виконаний за індивідуальним замовленням, цей бізнес - план стандартизований під реалії українського аграрного ринку, з нього видалені персональні дані замовника, і зараз він доступний для широкого кола бізнесменів.

У запропонованих варіантах шаблонів бізнес – планів розглянуто проект обгрунтування економічної ефективності інвестицій в організацію роботи птахофабрики з вирощування бройлерів, їх забою та первинної переробки - виробництва натуральних напівфабрикатів і субпродуктів. Напівфабрикати - продукти, одержувані при обробленні тушок птиці за анатомічною будовою: грудка, філе, окорок, стегно, ніжка, крильця. До субпродуктів виробництва курячого м'яса відносяться: печінка, серце, м'язові шлунки, шиї, крила, лапи, голови.

Виробництво курячого м'яса в Україні - перспективне і високоприбуткове напрямок. Вже кілька років частка курячого м'яса в структурі споживання всіх видів м'яса українцями зростає. У 2016 вона досягла рекордних 50%. Зміна структури споживання м'яса в бік більш дешевого виду є логічним наслідком зменшення реальних доходів населення. У майбутньому очікується ще більша активізація попиту на більш дешеві види м'яса і ковбасних виробів.

Пропоновані варіанти шаблонів бізнес – планів мають такі загальні параметры проектів :

  • інтенсивний метод відгодівлі;
  • тривалість виробничого циклу відгодівлі - 42 дні;
  • тривалість циклу санітарної обробки - 14 днів;
  • кількість виробничих циклів в рік - 6;
  • забійний вага птиці - 2,4 кг.
  • щільність посадки птиці на відгодівлю в літній період - 18 гол. / кв. м;
  • щільність посадки птиці на відгодівлю в зимовий період - 20 гол. / кв. м;
  • відмінок - 4%.
  • оптова та роздрібна реалізація;

Варіант №1. БІЗНЕС – ПЛАН "ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПТАХОФАБРИКИ. МОДЕРНІЗАЦІЯ ІСНУЮЧИХ ВИРОБНИЧИХ ПОТУЖНОСТЕЙ. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Цех забою та фасування. Лінія охолодження і заморожування продуктів. Параметри проекту :

  • одночасне утримання 140 тис. голів птиці;
  • кількість голів посадки в рік - 800 тис.;
  • кількість відреставрованих пташників - 8 шт.;
  • оптова та роздрібна реалізація;
  • цех забою птиці та її оброблення;
  • цех фасування м'яса та субпродуктів;
  • лінія охолодження і заморожування продуктів.

Варіант №2. БІЗНЕС – ПЛАН "ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПТАХОФАБРИКИ. БУДІВНИЦТВО ПТАШНИКІВ. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Цех забою та фасування. Лінія охолодження і заморожування продуктів. Параметри проекту :

  • одночасне утримання 70 тис. голів птиці;
  • кількість голів посадки в рік - 420 тис.;
  • кількість пташників - 2 шт.;
  • цех забою птиці та її оброблення;
  • цех фасування м'яса та субпродуктів;
  • лінія охолодження і заморожування продуктів.

Варіант №3. БІЗНЕС – ПЛАН "ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПТАХОФАБРИКИ. БУДІВНИЦТВО ПТАШНИКІВ. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Параметри проекту :

  • одночасне утримання 70 тис. голів птиці;
  • кількість голів посадки в рік - 420 тис.;
  • кількість пташників - 2 шт.

Варіант №4. БІЗНЕС – ПЛАН "ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПТАХОФАБРИКИ. БУДІВНИЦТВО ПТАШНИКІВ. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Параметри проекту :

  • одночасне утримання 800 тис. голів птиці;
  • кількість голів посадки в рік - 4,8 млн.;
  • кількість пташників - 24 шт.;
  • цех забою птиці та її оброблення;
  • цех фасування м'яса та субпродуктів;
  • лінія охолодження і заморожування продуктів.

Інвестиційні кошти проекту витрачені на:
• будівництво і запуск в експлуатацію пташників;
• придбання необхідного для утримання птиці обладнання та технологій;
• придбання та введення в експлуатацію обладнання інкубатора;
• створення власного забійного цеху та цеху з відділенням общипування пуху;
• придбання та введення в експлуатацію лінії фасування субпродуктів, їх охолодження і заморожування;
• внесення передоплати за придбані в лізинг автомобілі та с/г техніку;
• огородження й організацію охорони території ферми;
• створення необхідних під'їзних шляхів;
• запуск фабрики в промислову експлуатацію.

Основними перевагами підлогового, обраного в проектах, способу утримання птиці порівняно з клітинним є:
1. Надійність, простота в експлуатації, порівняльна дешевизна обладнання для підлогового утримання. Кліткове обладнання в 3-4 рази і більше разів дорожче підлогового обладнання.
2. Підлогове обладнання дозволяє акуратно і без втрат відловлювати і вантажити птицю при її відправленні на забій, максимально використовувати генетичний потенціал птиці з точки зору ваги.
3. Підлогове обладнання у вищій ступеня гігієнічно, легко і швидко миється і дезінфікується. Мийка і дезінфекція клітинного устаткування досить складні, трудомісткі і займають дуже багато часу.
4. Рівень ветеринарного обслуговування набагато якісніше при підлоговому утриманні, існує проста і ефективна схема роботи з інактивованими вакцинами, а не тільки з живими.
5. Відсоток падежу та бракування птиці при підлоговому утриманні набагато нижче.
6. Комплекти підлогового обладнання дозволяють створювати пташники для бройлерів великих розмірів, що істотно знижує вартість устаткування на 1 кв. м пташника.
7. Якість тушки птиці в забійній цеху набагато вище, ніж при клітинному утриманні.
8. При клітковому утриманні практично неможливо забезпечити якісну вентиляцію, рівномірний обігрів, рівномірне відповідне освітлення всього поголів'я птиці в пташнику при клітинному утриманні.
9. Однорідність поголів'я за вагою складно забезпечити в умовах кліткового утримання тому, що створити однакові умови утримання для птиці в кожній точці пташника, в кожній клітинці кожного ярусу клітинної батареї непросто.

Стандарт – UNIDO, адаптація під ЄБРР.
Обсяг роботи – 102 сторінки, Times New Roman 11.
Бізнес - план містить 12 зображень (графіки, схеми, діаграми, фотографії).
Дані в бізнес – плані відображені у 32 таблицях.

Розділи бізнес - плану :
I. РЕЗЮМЕ
2. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА І ГАЛУЗІ
3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ (ПОСЛУГ)
4. АНАЛІЗ РИНКУ ТА СТРАТЕГІЯ МАРКЕТИНГУ
5. ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН
6. ПЛАН ЗБУТУ
7. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН
8. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН
9. АНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІ І БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПРОЕКТУ
10. РИЗИКИ ПРОЕКТУ ТА ЗАХОДИ ЩОДО ЇХ МІНІМІЗАЦІЇ
ДОДАТКА

У комплекті з бізнес - планом безкоштовно надається файл проекту з розрахунковими даними і ПО (програмне забезпечення) для роботи з ним. При необхідності внесення змін у розрахунки, коригування та виконання What - IF аналіз це можна зробити самостійно, швидко і необмежену кількість разів. Можливий варіант демонстрації рішення (демо шаблону). 

У запропонованому шаблону бізнес – плані розрахований песимістичний (найгірший) для підприємства варіант його розвитку. Це пов'язано з обгрунтуванням ефективності проекту та гарантією повернення залучених коштів. Таким чином, при гарантованій успішності проекту в гіршому для підприємства варіанті розвитку подій, можна з упевненістю говорити про більш успішних показниках його функціонування в перспективі, що вже саме по собі враховує певну частку ризику в реалізації проекту. Економічний ефект отриманий при таких розрахунках, вказує на спроможність проекту та його часткової захищеності від таких ризиків.

В роботі описані плани і перспективи розвитку підприємства, способи їх досягнення. В інвестиційному розділі бізнес - плану описано придбане обладнання, надані його технічні характеристики, вартість і зовнішній вигляд. Також у розглянутому документі представлений організаційний план заходів щодо введення комплексу в промислову експлуатацію. Оскільки інвестиційна діяльність завжди здійснюється в умовах невизначеності, ступінь якої може значно варіюватися, в реалізації будь-якого проекту досить вагомий фактор ризику.

В момент прийняття рішення про інвестування в новий бізнес складно точно передбачити економічний ефект цієї операції. Тому нерідко рішення приймаються на інтуїтивній основі. Грамотне, математично обґрунтоване прийняття рішень інвестиційного характеру, як і будь-який інший вид управлінської діяльності, ґрунтується на використанні різних формалізованих і неформалізованих методів.

Поточний проект проаналізований з точки зору "стійкості" до ризиків. В основі аналізу лежить метод "Монте - Карло", основні засади якого викладені в розділі "Стійкість проекту до ризиків" цього документа. Для аналізу в цьому бізнес - плані використовувалася завідомо песимістична модель сценарію розвитку бізнесу. Аналіз проекту показав "завидну" стабільність проекту до ризиків, тим самим в черговий раз підтвердивши свою привабливість для інвестора, його надійність і гарантії повернення кредиту.

Для оцінок в поточному проекті використовувалися звіти про прибутки і збитки, кеш – фло. У бізнес – плані побудований баланс, розраховані фінансові показники проекту, що використовуються в міжнародній практиці. Також у бізнес – плані описані методи розрахунку цих показників та їх оцінка.

Результатом розрахунку фінансових показників є таблиця інтегральних показників проекту, що вказує на високу рентабельність проекту і швидку його окупність. У маркетинговому розділі бізнес – плану виконано аналіз ситуації на ринку, розглянуто основні виробники продукції на українському ринку, описані тенденції і перспективи розвитку ринку, представлена структура імпортно – експортних операцій, основні методи державного регулювання ринку, виконаний SWOT – аналіз. У додатку до бізнес – плану представлені стандарти ДСТУ на сировину і продукцію.

У результаті аналізу всіх проведених розрахунків у бізнес – плані розрахунків можна з упевненістю говорити про привабливість проекту для інвесторів і гарантії повернення позикових коштів згідно з обумовленими умовами.

ПП «Майстерня бізнес - планів» також надасть Вам послуги у створенні :
1) полегшеного варіанту бізнес - плану (без маркетингової та описових частин);
2) ТЕО (техніко - економічного обґрунтування);
3) бізнес - презентації;
4) маркетингової концепції;
5) підготовки бізнес - есе;
6) маркетингових досліджень (анкетування, польові, експертні, телефонні опитування).


У нас багато інших робіт і можливостей.
Звертайтеся, ми знайдемо компромісне рішення для будь-яких запитів.

Для партнерів компанії існує можливість участі в проектах пільгового кредитування канадськими інвесторами на суму, що перевищує $US 10 млн (не менше 11% власної участі).

Користувацькі характеристики
Для малого бізнесуСередній бізнес, Великий бізнес
Повернення инветcиційШвидкий
Вихід на ринокБаланс попиту та пропозиції
Кількість голівБудівництво пташників. Дорощування добових курчат. Підлогове утримання. Без цеху забою та фасування продукції. 420 тис. голів у рік.
Основні
Допомога у проведенні операцій з продажу бізнесуTrue
Допомога у проведенні операцій з купівлі бізнесуTrue
Допомога у виборі способу залучення зовнішнього фінансуванняTrue
Допомога в пошуку майбутнього інвестораTrue
Залучення капіталу портфельних інвесторівTrue
Розробка структури інвестуванняОцінка інвестиційної привабливості проектів
Моніторинг розвитку ситуації після завершення операціїTrue
  • Ціна: від 8 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner