Кошик
303 відгуків
Майстерня бізнес - планів
+380 (50) 443-33-56
+380 (98) 692-80-17

Бізнес-план (ТЕО). Гусяча ферма. Виробництво гусячого м'яса. М'ясні субпродукти. Інтенсивна технологія

  • Послуга

від 5 000 

+380 (50) 443-33-56
  • +380 (98) 692-80-17

Замовлення тільки за телефоном

Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Бізнес-план (ТЕО). Гусяча ферма. Виробництво гусячого м'яса. М'ясні субпродукти. Інтенсивна технологія
Бізнес-план (ТЕО). Гусяча ферма. Виробництво гусячого м'яса. М'ясні субпродукти. Інтенсивна технологія
від 5 000 
Послуга
+380 (50) 443-33-56
  • +380 (98) 692-80-17
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Бизнес – план (ТЕО). Гусяча ферма. Інтенсивна технологія. Повний цикл. Виробництво гусячого м'яса та субпродуктів" є універсальним шаблоном.

Колись виконаний за індивідуальним замовленням, цей бізнес - план стандартизований під реалії українського аграрного ринку, з нього видалені персональні дані замовника, і зараз він доступний для широкого кола бізнесменів.

У запропонованому шаблону бізнес – плану розглянуто проект обгрунтування економічної ефективності інвестицій в організацію роботи ферми по вирощуванню гусей з метою їх подальшого забою.

Проектом передбачено виробництво таких видів продукції:
• гусячі тушки;
• субпродукти гусячого м'яса :
- печінка;
- серце;
- шлунок;
- лапи, голови.
• пух;
• послід сухий гранульований.

Параметри проекту :
• інтенсивний метод відгодівлі;
• плановий обсяг забою птиці - 10 тис. голів на рік;
• одночасне утримання 2000 голів гусей;
• забій птиці у 9-тижневому віці;
• вплив чинника сезонності на забійний вага гусей : весняно - осінній період гуси вагою 5,5 кг, гуски - 5,0 кг В зимовий час - 5,0 кг і 4,5 кг відповідно;
• цикли посадки птиці - 5 разів на рік;
• технологічні перерви, необхідні для прибирання приміщень та їх підготовку до посадки нової партії птиці - 7-10 днів;
• добові гусенята, переказуються в пташники на дорощування, виводяться з придбаних племінних репродукторів інкубаційних яєць у власному інкубаторі;
• власний інкубатор;
• власний цех забою гусей з відділенням общипування пуху;
• цех фасування м'яса та субпродуктів;
• лінія охолодження та заморозки продуктів;
• власний комбікормовий цех з лінією грануляції та фасування гусячого посліду.

За останнє десятиліття в Україні утворилася досить великих компаній та агрохолдингів, які займаються виробництвом і переробкою м'яса птиці. Нині птахівництво України займає пріоритетне місце серед галузей тваринництва України по забезпеченню відносно дешевими і біологічно повноцінними продуктами харчування. Разом з тим, якщо виробництво курячого м'яса зараз досяг певних вершин, наближаючись до показників 1990 р., то сегмент виробництва водоплавної птиці залишається однією з гострих проблем в секторі птахівництва України останні 20 років. З моменту розпаду Радянського Союзу український ринок гусячого м'яса розвивався за спадаючою кривою, що відбиває занепад, який був притаманний в цілому всьому сектору птахівництва в цей період. Згідно з даними офіційної статистики, поголів'я гусей в с/г підприємствах України, як і раніше має тенденцію до щорічного зниження.

Даний факт свідчить про потенційну можливість виходу на ринок нових підприємств, які, за умови грамотно сформованої стратегії збуту і налагодженим технологічним процесам вирощування гусей зможуть в перспективі зайняти лідируючі позиції на ринку. Особливості гусячого м'яса і супутніх продуктів його виробництва дозволять це зробити. А економічні результати такого бізнесу просто вражають.

Пропонований для реалізації проект має високий рівень дохідності та дозволяє підприємству стати конкурентноздатним, створити додаткові робочі місця і зайняти вільну нішу на ринку виробництва м'яса птиці. Економічна ефективність роботи комплексу буде досягатися за рахунок застосування високих екологічних стандартів ведення бізнесу, професіоналізму керівництва підприємства, перспективність напрямку і конкурентними цінами на вироблену продукцію.

Інвестиційні кошти проекту витрачені на:
• будівництво і запуск в експлуатацію пташника, розрахованого на утримання 2000 голів гусей;
• придбання необхідного для утримання птиці обладнання та технологій;
• створення загонів для вигулу птиці;
• будівництво штучної водойми;
• придбання та введення в експлуатацію обладнання інкубатора;
• створення власного комбікормового цеху з лінією грануляції та фасування гусячого посліду;
• створення власного забійного цеху та цеху з відділенням общипування пуху;
• придбання та введення в експлуатацію лінії фасування субпродуктів, їх охолодження і заморожування;
• внесення передоплати за придбані в лізинг автомобілі та с/г техніку;
• огородження й організацію охорони території ферми;
• створення необхідних під'їзних шляхів;
• запуск ферми в промислову експлуатацію.

Стандарт – UNIDO, адаптація під ЄБРР.
Обсяг роботи – 96 сторінок Times New Roman 11.
Бізнес - план містить 36 зображень (графіки, схеми, діаграми, фотографії).
Дані в бізнес – плані відображені в 46 таблицях. У додатку до бізнес - плану пропонуються Гости на продукцію.

Розділи бізнес - плану :
I. РЕЗЮМЕ
2. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА І ГАЛУЗІ
3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ (ПОСЛУГ)
4. АНАЛІЗ РИНКУ ТА СТРАТЕГІЯ МАРКЕТИНГУ
5. ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН
6. ПЛАН ЗБУТУ
7. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН
8. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН
9. АНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІ І БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПРОЕКТУ
10. РИЗИКИ ПРОЕКТУ ТА ЗАХОДИ ЩОДО ЇХ МІНІМІЗАЦІЇ
ДОДАТКА

У комплекті з бізнес - планом безкоштовно надається файл проекту з розрахунковими даними і ПО (програмне забезпечення) для роботи з ним. При необхідності внесення змін у розрахунки, коригування та виконання What - IF аналіз це можна зробити самостійно, швидко і необмежену кількість разів. Можливий варіант демонстрації рішення (демо шаблону).

У запропонованому шаблону бізнес – плані розрахований песимістичний (найгірший) для підприємства варіант його розвитку. Це пов'язано з обгрунтуванням ефективності проекту та гарантією повернення залучених коштів. Таким чином, при гарантованій успішності проекту в гіршому для підприємства варіанті розвитку подій, можна з упевненістю говорити про більш успішних показниках його функціонування в перспективі, що вже саме по собі враховує певну частку ризику в реалізації проекту. Економічний ефект отриманий при таких розрахунках, вказує на спроможність проекту та його часткової захищеності від таких ризиків.

В роботі описані плани і перспективи розвитку підприємства, способи їх досягнення. В інвестиційному розділі бізнес - плану описано придбане обладнання, надані його технічні характеристики, вартість і зовнішній вигляд. Також у розглянутому документі представлений організаційний план заходів щодо введення комплексу в промислову експлуатацію. Оскільки інвестиційна діяльність завжди здійснюється в умовах невизначеності, ступінь якої може значно варіюватися, в реалізації будь-якого проекту досить вагомий фактор ризику.

В момент прийняття рішення про інвестування в новий бізнес складно точно передбачити економічний ефект цієї операції. Тому нерідко рішення приймаються на інтуїтивній основі. Грамотне, математично обґрунтоване прийняття рішень інвестиційного характеру, як і будь-який інший вид управлінської діяльності, ґрунтується на використанні різних формалізованих і неформалізованих методів.

Поточний проект проаналізований з точки зору "стійкості" до ризиків. В основі аналізу лежить метод "Монте - Карло", основні засади якого викладені в розділі "Стійкість проекту до ризиків" цього документа. Для аналізу в цьому бізнес - плані використовувалася завідомо песимістична модель сценарію розвитку бізнесу. Аналіз проекту показав "завидну" стабільність проекту до ризиків, тим самим в черговий раз підтвердивши свою привабливість для інвестора, його надійність і гарантії повернення кредиту.

Для оцінок в поточному проекті використовувалися звіти про прибутки і збитки, кеш – фло. У бізнес – плані побудований баланс, розраховані фінансові показники проекту, що використовуються в міжнародній практиці. Також у бізнес – плані описані методи розрахунку цих показників та їх оцінка.

Результатом розрахунку фінансових показників є таблиця інтегральних показників проекту, що вказує на високу рентабельність проекту і швидку його окупність. У маркетинговому розділі бізнес – плану виконано аналіз ситуації на ринку, розглянуто основні виробники продукції на українському ринку, описані тенденції і перспективи розвитку ринку, представлена структура імпортно – експортних операцій, основні методи державного регулювання ринку, виконаний SWOT – аналіз. У додатку до бізнес – плану представлені стандарти ДСТУ на сировину і продукцію.

У результаті аналізу всіх проведених розрахунків у бізнес – плані розрахунків можна з упевненістю говорити про привабливість проекту для інвесторів і гарантії повернення позикових коштів згідно з обумовленими умовами.

ПП «Майстерня бізнес - планів» також надасть Вам послуги у створенні :
1) полегшеного варіанту бізнес - плану (без маркетингової та описових частин);
2) ТЕО (техніко - економічного обґрунтування);
3) бізнес - презентації;
4) маркетингової концепції;
5) підготовки бізнес - есе;
6) маркетингових досліджень (анкетування, польові, експертні, телефонні опитування).


У нас багато інших робіт і можливостей.
Звертайтеся, ми знайдемо компромісне рішення для будь-яких запитів.

Для партнерів компанії існує можливість участі в проектах пільгового кредитування канадськими інвесторами на суму, що перевищує $US 10 млн (не менше 11% власної участі).

Користувацькі характеристики
Для малого бізнесуМалий бізнес, Середній бізнес, Великий бізнес
Повернення инветcиційШвидкий
Вихід на ринокБаланс попиту та пропозиції
Тип відгодівліна м'ясо
Основні
Допомога у проведенні операцій з продажу бізнесуTrue
Допомога у проведенні операцій з купівлі бізнесуTrue
Допомога у виборі способу залучення зовнішнього фінансуванняTrue
Допомога в пошуку майбутнього інвестораTrue
Залучення капіталу портфельних інвесторівTrue
Розробка структури інвестуванняОцінка інвестиційної привабливості проектів, Незалежна оцінка бізнесу, Вибір стратегії фінансування, Розроблення інвестиційної документації, Розрахунок фінансових параметрів, Підготовка презентаційних матеріалів
Моніторинг розвитку ситуації після завершення операціїTrue
  • Ціна: від 5 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner