Кошик
303 відгуків
Майстерня бізнес - планів
+380 (50) 443-33-56
+380 (98) 692-80-17

Аквакультура

Згідно з даними FAO (Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН), аквакультура стала найбільш швидшо зростаючою харчовою галуззю у світі, що виробляє нині понад 50% споживаних морепродуктів у всьому світі. З усіх існуючих методів аквакультури використання установок замкнутого водопостачання (УЗВ) є найпопулярнішим та економічно найбільш ефективним. Використання УЗВ як наземної технології аквакультури дозволяє використовувати низку переваг:

По-перше, вирощування риби в наземних системах аквакультури у закритих та контрольованих умовах знижує ризик зараження хворобами. У нормальному виробничому процесі не використовуються антибіотики та ліки, тому вироблена риба повністю натуральна та здорова.

По-друге, оскільки технологія УЗВ лише частково залежить від конкретного джерела води, наземні системи аквакультури можуть бути побудовані поблизу споживчого ринку, що призводить, зрештою, до зниження логістичних витрат та скорочення часу доставки готової продукції на прилавок.

По-третє, використання УЗВ дає розширені можливості фільтрації води, які значно знижують забруднення води кормами, фекаліями та хімічними відходами, що робить цю технологію набагато екологічнішою альтернативою.

По-четверте, УЗВ дозволяють виконувати безперервне вирощування аквакультури цілий рік, а риба, молюски чи ракообразні досягають маси навішування швидше,порівняно з іншими методами. Швидше зростання культури зазвичай означає найкраще перетворення корму на масу риби, менший вплив на весь виробничий ланцюжок і нижчі виробничі витрати завдяки повному контролю над температурою води та здатності наземних УЗВ підтримувати оптимальні рівні кисню та вуглекислого газу.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner